O activitate deosebita organizata la Cercul de lectură și creație „Condeiul Gândului” de la Liceul Teoretic „Petru Maior”


    Preocuparea de a oferi elevilor accesul la cultură, la valorile autentice, a fost principalul obiectiv al activității de vineri, 24 martie 2017, organizate în cadrul Cercului de lectură și creație „Condeiul Gândului”, de la Liceul Teoretic „Petru Maior”.
    Activitatea l-a avut ca invitat de onoare pe profesorul clujean Costea Cornel, actualmente profesor al liceului nostru, care a acceptat cu generozitate invitația d-nei prof. Monoșes Cosmina, coordonatoarea cercului, și a încântat membrii cercului cu lectura câtorva dintre creațiile domniei sale, unele inspirate chiar de frumusețea orașului Gherla.
    Elevii au avut ocazia de a adresa intrebări referitoare la sursele de inspirație ale poetului, scopul creației, activitatea sa de scriitor, volumele publicate, dar și de a primi aprecieri sau recomandări, privind valoarea creațiilor literare pe care le-au citit în cadrul activitatii.
    La final, a luat cuvântul domnul Dujardi Edmund, președintele Cenaclului „Ion Apostol Popescu”, care a invitat elevii talentați să participe la activitațile organizate de catre poeții gherleni, să preia stafeta activitatilor culturale care, în opinia domniei sale, au nevoie de energia și creativitatea lor.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1