Ca în fiecare an, Ziua Națională a României a devenit sursă de inspirație pentru elevii liceului care, coordonați de d-na prof.Monoșes Cosmina, au organizat marți, 29.11.2016, activitatea intitulată ”Mândri că suntem români!”.


 Activitatea s-a desfășurat pe parcursul a două ore și a avut ca obiective orientarea elevilor spre valorile naționale, încurajarea și promovarea tinerelor talente, cultivarea gustului estetic .
 Programul activității a debutat cu un concurs de eseuri intitulat „Gânduri pentru țara mea”, cele mai frumoase dintre acestea constituind și obiectul unei expoziții oranizate în incinta liceului. Partea a doua a activității a fost deschisă cu un recital de muzică populară, interpretată de surorile Mara și Celia Monoșes și a continuat cu o prezentare power-point referitoare la tainele semnelor cusute pe costumul popular românesc.
 Activitatea a cuprins și un concurs, în cadrul căruia elevii au fost supuși la două probe: la prima probă, concurenții au fost punctați pentru prezentarea iei sau a costumului popular, iar cea de a doua le- a oferit oprortunitatea de a-și etala talentele.
 Până când juriul a deliberat, elevii clasei a IX-a A au surprins în mod plăcut spectatorii cu un moment artistic.
 Activitatea s-a încheiat cu premierea elevilor care s-au remarcat atât prin talentul lor, cât și printr-o cunoaștere deosebită a costumului popular.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1