După eforturile depuse pe parcursul anului şcolar 2016-2017, o săptămână de relaxare pe feerica insulă Thassos din Grecia a fost binevenită pentru un grup de elevi ai liceului nostru,

într-o tabără şcolară organizată de profesorii Aura Buju şi Florin Hăran în luna iulie. Un drum lung şi obositor cu autocarul a fost răsplătit din plin de ceea ce avea să ne ofere Insula de Smarald a Mării Egee: temperatură perfectă pentru plajă şi relaxare, nisip fin şi apă cristalină, peisaje de vis şi distracţia mult-aşteptată. Elevii au petrecut clipe de neuitat pe insula parcă desprinsă dintr-o pictură clasică, bucurându-se de specificul grecesc şi de ospitalitatea localnicilor. Elevii au avut ocazia să viziteze şi celebra piscină naturală Giola, dar şi să navigheze într-o croazieră de-a lungul insulei, cu opriri pentru înot şi pescuit în apele turcoaz.

 Ca urmare a acestei experienţe reuşite, mulţi dintre participanţi sunt doritori să repete călătoria, ca o încununare a rezultatelor şcolare foarte bune.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1