Colindele, zestre populara si spirituala nepretuita, au transmis prin interpretarile elevilor Liceului Teoretic"Petru Maior"un mesaj ceresc- bucuria Nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
    Colindul e cantecul sfant care ne inalta spiritual, ne innoieste trairile interioare, ne purifica si ne apropie unii de altii. Ne determina sa fim mai iertatori, mai iubitori, mai buni si ne strecoara in suflete pace divina si armonie.


    In debutul manifestarilor artistice dedicate sfintelor sarbatori de iarna, din 17 decembrie, elevii clasei a V-a , coordonati de d-na profesoara Lup Andreea, au interpretat colinde din vremuri stravechi . A urmat corul de elevi condus de doamnele profesoare Prunean Ioana si Divricean Livia, care ne-au incantat cu cateva colinde interpretate in limba engleza si franceza.Un moment artistic deosebit a fost pregatit de elevii clasei a XII-a E, coordonati de d-na profesoara Szekely Melinda.
    In incheierea programului , corul de elevi ,dirijat de d-na profesoara de muzica Leleu Gyongyi, a reusit sa transmita o farama din farmecul sarbatorilor sacre intr-o maniera artistica sensibila, incarcata de emotie.
    Vineri, 18 decembrie, corul condus de protopop Isip Paul a vestit Nasterea Mantuitorului prin colinde din batrani. Colindatorii au fost rasplatiti cu dulciuri, fructe si ravase cu mesaje de Craciun.

colinde1  colinde2  colinde3 
 colinde4  colinde5  colinde6
 colinde7  colinde8  colinde9
 colinde10  colinde11  colinde12