Stimate Doamne/ Stimaţi Domni:

 Beneficiarul LICEUL TEORETIC ”PETRU MAIOR” GHERLA -în ceea ce priveșțe corpul C1 de clădire, la începutul anului 2020 au apărut unele fisuri suplimentare la tencuială aferentă planșeului peste etajul II, mai exact în zona holului principal, respectiv a casei de scară, unde sunt executate diferite freșce si brâuri din tencuială. Aceste fisuri pot provoca caderea unor bucăți din tencuiala de la nivelul tavanului, fapt pentru care s-au considerat a fi necesare măsuri de intervenții.


Pâna la remedierea și găsirea soluțiilor de refacere/consolidare a planșeului peste etaj, se propune executarea unei structuri din lemn cu rol de protecție împotriva dizlocării tencuielii aferente planșeului, precum și a desprinderii unor elemente structurale din componența acestuia.
Această structură constă în poziționarea unor popi de lemn pe stratul de uzură al planșeului de la etajul II, fixați pe pereții existenți ai clădirii cu buloane M12 și între ei cu ajutorul unor clești din lemn cu dimensiunile 2*8*20. Peste acești clești vor spijini pane cu secțiunea 10*15cm, fixate de clești prin colțare metalice, iar peste aceste pane se va așterne o plasă țesută opacă. Drept pentru care beneficiarul intenţionează să utilizeze fonduri pentru achiziția bunurilor pentru care a fost emisă prezenta Invitație de Participare. În acest sens, sunteti invitaţi să trimiteţi oferta dumneavoastră de preţ conform devizelor atasate.

Invitatia de participare, termenii, devizul si plasele se pot descarca de mai jos

Invitatie de participare

Devize lucrare

Plan dispunere plasa de protectie opaca

Plan realizare structura de sustinere

Detalii realizare structura de sustinere + prindere plasa


Articole din aceeasi categorie